Minusta

KUKA OLEN?

 

Olen 29 vuoden kypsään ikään ehtinyt tyttönen nimeltään Assi. En tykkää ihan tyypillisistä tyttöjen jutuista kuten vaikkapa sisustuksesta ja muodista, vaan sydämeni saavat syttymään etenkin fantasia- ja tieteiskirjallisuus, roolipelit ja erilaiset tietokoneella sekä konsoleilla pelattavat pelit. Vapaa-ajallani käyn usein roolipelitapahtumissa ja joskus kavereiden kanssa myös esimerkiksi pelaamassa paintballia. Jonkun verran harrastan myös piirtämistä ja sivutyönä harrastan kuvien editointia.

Jo pienenä huomasin, etteivät barbit ja nuket olleet ollenkaan oma juttuni, joten jo silloin hakeuduin ennemminkin poikien seuraan pelaamaan Nintendolla ja Segalla sen ajan kuumimpia pelejä. Siirryin sitten pelaamaan tietokoneella Age of Empiresin tyylisiä pelejä, jonka jälkeen jäin totaalisesti koukkuun World of Warcraftiin ja Minecraftiin.

Nykyään olen pelien suhteen aika avoin ja kokeilen mielelläni kaikkia eri genrejä. Kotoani löytyy tällä hetkellä tasokas pöytäkone, uusin pleikkari sekä myöskin älypuhelin, joita kaikkia käytän pelaamiseen. Käyn läpi kausia, jolloin en pelaa pelejä pitkään aikaan, mutta aina tulee taas sellainen olo, että tekisi mieli ryhtyä pelaamaan, ja silloin jään yleensä jumittamaan nenä ruudussa päiviksi tai jopa viikoiksi. Etenkin erilaiset roolipelit ovat minulle tärkeitä, sillä niiden avulla pääsee tavallaan pois arjesta hetkeksi jonnekin kauas, jossa täytyy miettiä täysin eri asioita kuin oikeassa elämässä. Ne tuovat myös mukavasti jännitystä tavalliseen koti-iltaan. Hengailen jonkun verran myös tietyillä pelifoorumeilla, joilla olen tutustunut samanhenkisiin tyyppeihin, joiden kanssa saa aina juttua luistamaan.

 

Legue of legends hahmo