Tämä Blogi

MISTÄ BLOGISSANI ON KYSE?

 

Tämä on blogi, jossa käsittelen kaikkea elämääni liittyvää ja muutenkin itseäni kiinnostavia asioita. Suunnitelmissani on yrittää päivittää tätä blogia aina kun siihen tarjoutuu aikaa. Kirjoittelen tätä lähinnä huvin vuoksi ja oikeastaan päiväkirjamaisesti, jotta itsekin pysyisin perillä kaikista elämässäni tapahtuvista jutuista. Blogi toimii minulle eräänlaisena päiväkirjana ja kanavana, jonka kautta pääsen käsittelemään mietteitäni selkeämmin. Pääpainotus taitaa kuitenkin asettua pelaamiseen, sillä siitä minulla riittää aivan älyttömästi kerrottavaa aiheesta. Jaan mielelläni esimerkiksi mielipiteitäni koskien eri pelejä ja myöskin ehdotuksiani sen suhteen, miten pelejä voisi mielestäni parantaa.

Lisäksi blogistani voi löytää hyödyllisiä vinkkejä pelaamista koskien. Pelaamisella viittaan oikeastaan ihan kaikenlaiseen pelaamiseen, niin tietokoneella kuin konsolilla pelattaviin peleihin. Yritän kirjoittaa mahdollisimman erilaisista peleistä, mutta toki sillä ehdolla, että ne ovat omasta mielestäni jollain tapaa mielenkiintoisia. Olisi aivan mahtavaa, jos jonkun tänne laittamani peliarvostelun myötä joku innostuu pelaamaan blogissa arvostelemaani peliä ja löytää siitä itselleen mieluisan ajanviettotavan.

 

Computer game

 

Ensimmäiset tänne laittamani postaukset käsittelevät muutamia viime aikoina erityisesti pinnalla olleita toimintapelejä, jotka valitsin tähän mukaan oikeastaan sen perusteella, miten suosittuja ne ovat. Halusin tuoda esille kunkin pelin kohdalla oman näkemykseni ja jakaa kokemukseni niiden pelaamisesta. Uskon, että laaja tietämykseni eri peleistä ja niitä edeltävistä versioista tuo arvosteluihini lisäsyvyyttä. Pyrin käsittelemään kutakin peliä mahdollisimman monelta kantilta ja tuomaan esille rehellisen näkemykseni sen hyvistä ja huonoista puolista. Mikäli teillä lukijoilla herää mielessä mitä tahansa kysymyksiä tai haluatte jollain muulla tavalla kommentoida tänne laittamia postauksiani, olisin iloinen kommenttikenttään jätetyistä viesteistä!

Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä kunkin pelin kohdalla, mutta mielelläni kuulen myös teidän ajatuksia peleistä, joista kirjoitan! Vaikka olenkin varsin perillä tämän hetken pelitarjonnasta, otan todella mielelläni vastaan myös suosituksia jostain muista peleistä, joista luulette, että voisin innostua. Jos taas haluatte lukea arvostelun jostain tietystä pelistä, kirjoitan sellaisen mielelläni, jos se on jo itselleni tuttu peli, ja jos ei olisikaan, niin luultavasti otan sen testattavakseni heti kun se vaan on mahdollista!

 

Bg char